Over Dutch Cycling

Home > Over Dutch Cycling

Dutch Cycling levert custom wielerkleding en accessoires vanuit het oogpunt van de meest veeleisende renner, aangekleed in stijl en kwaliteit. Passie voor wielrennen maakt Dutch Cycling tot meer dan alleen een leverancier. Het is een online warenhuis voor kwaliteitskleding en accessoires. Een partner voor wielerverenigingen in begeleiding, uitvoering en handelingen met betrekking tot teamkleding, alles ter ere van de passie en glorie van het wielrennen.

Een lange periode bekendheid met de wielersport laat een duidelijke behoefte zien naar een specialistisch adres waar ruime kennis en gevoel voor de sport, materiaal en beleving aanwezig is. Een adres met een hoog sociaal karakter waar iedereen welkom is. Waar dezelfde interesse en liefde voor de wielersport gevonden kan worden en waar producten gevonden worden welke de beleving van de wielersport onderstrepen. Een adres waar kennis, passie en saamhorigheid geproefd kan worden en het verkrijgen van service regel is.

Dutch Cycling is opgericht ten behoeve van het wielrennen en haar beoefenaars en het ontwikkelen van hoogwaardige kleding in zowel material gebruik, pasvormen als stijl.

Dutch Cycling heeft gekozen voor een samenwerking met Vitesse pro cycling wear. Een atelier met jarenlange en wereldwijde ervaring in de wielersport en andere duursporten. Door het gebruik van uitsluitend top materialen, gedeelde ervaring en kennis, ontstaan producten van absolute top kwaliteit. 

"Passie voor wielrennen maakt Dutch Cycling tot meer dan alleen een leverancier."

Het is hét adres voor kwaliteits wielerkleding en accessoires. Een gewaardeerd partner voor wielerverenigingen in complete begeleiding en uitvoering van custom wielerkleding. Dutch Cycling levert wielerkleding en accessoires vanuit het oogpunt van de meest veeleisende renner. Tijdloze designs met een onmiskenbare verwantschap met de wielersport, vervaardigd in hoge kwaliteit.
Alles ter ere van de passie en glorie van het wielrennen en haar beoefenaars.